Mega Fortune Dreams

Mega fortune Dreams är en slot med glittrande juveler och stora lyxbåtar. Det här är en uppföljaren till succén med samma lyxiga tema: Mega Fortune. NetEnt har även sett till att höja vinstsumma i den nya spelautomaten. Vi har satt samman en guide som ger dig allt som du behöver veta om det lyxiga spelet - och vem drömmer inte om storvinsten? 

Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams spelplan 

Mega fortune Dreams har 20 st fasta vinstlinjer, 3 stycken rader och 5 st hjul. Insatsnivån i spelet ligger mellan 1 och 4. Det minsta beloppet som kan satsas i det guldkantade spelet ligger på 2 kr och det högsta beloppet är 800 kr. Vinster delas ut med kombinationer av symboler med start från vänster till höger.

Tema och grafik

Mega fortune Dreams är alltså en uppföljare till ett annat jackpottspel. Vari ligger då skillnaden? Mega fortune Dreams överträffar sin föregångare både då det gäller grafik och ljud  - men precis som förra gången så kommer vi att förflyttas till en lyxbåt. I bakgrunden glittrar havet och palmerna vajar i vinden. 

Mega Fortune Dreams symboler 

  • Den glittrade diamanten fungerar som spelets scattersymbol.
  • Palmerna fungerar som wild-symbol i Mega Fortune Dreams.
  • Andra högt betalande symboler bland annat lyxiga armbandsur, dyrbara smycken och ett par handväskor.

Tre jackpottar

I Mega fortune Dreams finns det hela 3 st jackpottar. Mega Jackpot är namnet på den största jackpotten vilken alltid startar på €250,000. Därefter växer jackpotten tills en lycklig vinnare tar hem hela vinsten. Ca 5,5% av alla insatser som görs går direkt till jackpotten.  Major Jackpot och Rapid Jackpot ligger på något lägre nivåer. 1% av alla satsningar i Mega fortune Dreams går till de två övriga vinstpotterna.

Tips! Vi erbjuder flera andra jackpottspel på Mobilautomaten, bland annat Divine Fortune och Hall of Gods. Ta gärna en titt för att se vilka jackpottnivåer som spelen ligger på just nu.

Free spins  i Mega Fortune Dreams

I det lyxiga spelet Mega fortune Dreams har du såklart även chansen att vinna free spins. 3 stycken scattersymboler ger dig tio stycken gratissnurr. 5 stycken scattersymboler ger dig hela 20 st free spins. Du har dessutom chansen att att få en multiplikator på upp till 10X när du befinner dig Mega fortune Dreams free spins-läge.

Observera: Den här formen av bonusfunktioner är en del av spelet Mega Fortune Dreams och inte något som Mobilautomaten tillhandahåller som erbjudande.

Re-spins

Wild-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom scattersymbolen. Dessutom kan denna belöna dig med re-spins. Fem stycken wild-symboler på en vinstlinje ger dessutom en ännu högre vinst. Utöver de tre jackpottarna så ger Mega fortune Dream dig chansen att vinna hela 1 680 000 mynt.

Jackpotthjul

De största vinsterna väntar i  jackpotthjulet. Framför dig kommer du att se ett stort hjul indelat i flera fält. Högst är jackpotten i lyckohjulets mitt, de mindre jackpottarna är placerade i de yttre fälten. Det är inte möjligt att påverka sina chanser att nå till lyckohjulet - med andra ord är det bara att hålla tummarna att du får chansen att ta hem högsta vinsten.

RTP och volatilitet

Jackpottspelet Mega Fortune Dreams volatilitet bedöms som medelhög och dess RTP (return to player) ligger strax över 96%. 

Spela på Mobilautomaten

Missa inte chansen att spela spännande Mega fortune Dreams. Du kan välja att testa att spela det i demoläget här hos oss. Det ger dig en känsla för spelets upplägg. På Mobilautomaten kan du, med hjälp av mobil-id, öppna ett konto på bara sekunder. Vill du variera spelupplevelsen så erbjuder vi självfallet även ett brett urval av andra spel, bland annat slots liksom många live casino-spel.

Comeon Content Group
comeoncontentgroup

Comeon Content Group

The goal of the Comeon Content Group is to create the gaming market's best guides. With many years of experience in igaming, I have succeeded in building a team that works together to make this possible.