Kundtjänst

Behöver du hjälp? Oroa dig inte! Mobilautomatens kundtjänst finns redo att hjälpa dig när du behöver det.
Du kan kontakta oss via live-chat eller e-mail. Vi har även en omfattande kunskapsbas som hjälper till att finna svaren du söker efter.

Behöver du hjälp?

Senaste nytt

DATUM ÄMNE
Kontakta oss
kundtjanst@mobilautomaten.com
Om Mobilautomaten
Villkor, presskontakt, mediakontakt, webbmaster och även jobbmöjligheter
Läs mer
Adress
Skicka ett brev till oss! Märk brevet med "Mobilautomaten".

Co-Gaming Ltd.

Spinola Park,
Level 3,
Triq Mikiel Ang Borg,
St Julians,
SPK 1000,
Malta

Kontakta oss

Kundtjänstens öppettider

  • LIVE CHAT
    10:00 - 22:00

  • --------------------

  • EMAIL

  • Alla dagar: 10:00 till 23:00

Kundtjänst

Har du några frågor om en bonus? Är någonting otydligt med en kampanj? Kanske har du bara lite feedback. Kontakta oss! Skicka ett e-mail eller besök vår Live-Chatt så hjälper en av våra agenter dig gärna, oavsett vad det är du funderar på.

www.mobilautomaten.com drivs av Co-Gaming Limited som är registrerade på Malta, tillhörande den Europeiska Unionen. Maltesisk lag tillämpas. Företagsnummer är C47444, med registrerad kontorsadress 3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta. Co-Gaming Limited verkar under följande licenser utfärdade av Malta Gaming Authority (MGA) under följande licens - MGA/B2C/178/2009. Läs mer om MGA på www.mga.org.mt. NolimitCity Casino är licensierade och reglerade av myndigheten i Curacao. Att spela kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. www.stödlinjen.se, www.ga-sverige.se och www.spelberoende.se är två oberoende organisationer som erbjuder professionell hjälp.

Laddar